Sådan redigerer du din brugerprofil

Du finder din brugerprofil under "Min konto"
Du kan selv ændre din pinkode og emailadresse

Redigér dine konktaktoplysninger:
Du kan ændre e-mailadresse  men ikke dit tlf.nr. Det er vigtigt, at vi har din rigtige e-mailadresse, så du får besked om reserveringer og/eller påmindelser om aflevering.

Bibliotek:
Her kan du vælge, hvilket bibliotek du ønsker at hente dine reserverede materialer på.

Skift pinkode:
Du kan selv ændre din pinkode. Hvis du har glemt din pinkode, kan du henvende dig personligt på bibliotekerne eller logge ind med NemId og vælge en ny pinkode. Vi kan ikke se din pinkode, men vi kan lave en ny til dig.